Pankkiyhteyden avulla pankkitilin viiteaineisto haetaan automaattisesti joka yö pankistasi ja sen pohjalta luodaan viitteitä vastaavat suoritukset laskuille. Halutessasi voit määrittää, että suorituksista lähetetään kooste sähköpostitse aina aineiston käsittelyn jälkeen. Valtuuttamalla myös tiliotteiden haun (XML/Camt053), haetaan ne automaattisesti pankkiyhteyden kautta ja löydät ne palvelumme uudesta Taloushallinto-osiosta.


Pankkiyhteyden luonti maksaa 20 € ja se veloitetaan automaattisesti palvelussa olevasta kukkarostasi. Tämän jälkeen pankkiyhteys maksaa 8 € kuukaudessa. Ultra-tason hintaan kuuluu yksi ilmainen pankkiyhteys ja lisäyhteydet maksavat 6 € / pankkitili / kk. Pankkiyhteyden luonti on ilmaista Ultra-tasolla.


Pankkinne veloittaa omat maksuliikepalveluiden maksunsa suoraan teiltä. Ko. maksuista saatte lisätietoa omasta pankistanne.


Kuukausimaksut veloitetaan kukkarosta aina kuun vaihteessa. Jos kukkaron saldo on tällöin miinuksella (yli 10 euroa), lähetämme laskun, joka kattaa miinussaldon.


Pankkiyhteys vaatii toimiakseen valtuutuksen, jolla valtuutatte meidät hakemaan maksuaineistonne pankistanne. Pankkiyhteyden kuukausimaksu aktivoituu siitä, kun vastaanotamme ensimmäisen viiteaineistonne tai tiliotteenne.


Tällä hetkellä tuettuja pankkeja ovat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki sekä POP-pankki.Pankkiyhteysvaltuutuksen luonti


Valtuutuslomakkeen avulla valtuutatte Laskupisteen suorittamaan palvelun edellyttämät tiedonsiirtotoiminnot, joita tarvitaan tässä vaiheessa viiteaineistojen ja tiliotteiden lataamiseen sekä myöhemmin maksuaineistojen siirtämiseen Laskupisteestä pankkiin. Laskupiste Oy:llä ei ole mitään oikeuksia tilin varoihin, vaan toimimme ainoastaan maksuaineistojen välittäjänä.


Alta ladattavat Osuuspankin, Danske Bankin ja Säästöpankin valtuutuslomakkeet on esitäytetty (niille ei ole lisätty valtuutusta tiliotteisiin, joten se tulee lisätä itse). Nordean ja POP-pankin lomakkeet tulee pyytää omasta pankista. Palveluista tulee valita vähintään viitteet ja niiden muodoksi XML. Jotta laskut voidaan merkitä maksetuksi joka päivä, tulisi viiteaineisto muodostaa ja hakea joka päivä.


Danske Bank

Lataa esitäytetty lomake alta ja täytä tarvittavilla tiedoilla. Lähetä se lopuksi sähköpostitse Danske Bankin yrityspalveluihin osoitteeseen yrityspalvelut@danskebank.fi


Nordea

Voit luoda valtakirjan Nordean palvelussa osoitteessa https://www.nordea.fi/yritysasiakkaat/palvelumme/verkko-mobiilipalvelut/maksuliikevaltakirja.html


Valtuutettu välittäjä
Laskupiste Oy
2936138-7
Sähköpostiosoiteinfo@laskupiste.fi
Sopimusnumero, WebServices
815905002840


Osuuspankki

Lataa esitäytetty lomake alta ja täytä tarvittavilla tiedoilla. Lähetä se lopuksi sähköpostitse osoitteeseen pankkiyhteysvaltuutukset@op.fi, verkkopankin verkkoviestin liitteenä tai toimittamalla omaan osuuspankkiisi.


POP-pankki

Ole yhteydessä pankkiisi liittyäksesi WS-yhteyteemme.


Aineiston hoitajaLaskupiste Oy
Paperitehtaankatu 18
37100 Nokia
Asiakasnumero07089972


Säästöpankki

Lataa esitäytetty lomake alta tai pyydä vastaava omasta pankistasi ja täytä tarvittavilla tiedoilla. Lähetä se lopuksi sähköpostitse osoitteeseen yrityspalvelut@saastopankki.fi tai toimita pankkiisi käsittelyä varten.