"Raportit" -osiosta löytyvät myyntiraportti ("Tulot" - "Kokonaismyynti"), suoritukset-raportti ("Tulot" - "Suoritukset") sekä myyntisaatavat-raportti ("Tulot" - "Myyntisaatavat"), on mahdollista lähettää Excel-muodossa automaattisesti kirjanpitäjälle ja/tai mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen.

Saatte automatisoitua kuukausiraporttien lähetyksen kohdasta "Omat tiedot" - "Asetukset" - ruksaamalla kohdan "Lähetä myyntiraportti automaattisesti" sekä tarvittaessa "suoritukset-raportti" ja "myyntisaatavat" ja antamalla yhden tai useamman sähköpostiosoitteen aukeavaan kenttään. Ko. raportti lähetetään automaattisesti aina kuun ensimmäinen päivä annettuihin osoitteisiin.