Laskupistettä on kehitetty sen koko elinajan käyttäjiltämme tulleiden toivomusten mukaisesti. Aina kun käyttäjältä on tullut kehitystoive, se ollaan pyritty toteuttamaan, jos se on sopinut Laskupisteen "kehitysputkeen". Käyttäjiemme toiveiden lisäksi Laskupisteeseen on toteutettu myös paljon muita uusia ominaisuuksia ja muutoksia kehittäjätiimin ajatusten pohjalta.


Keräsimme pitkään käyttäjiemme toiveita Laskupisteen Kehityslista-osiossa, jossa käyttäjämme pääsivät äänestämään uusien ominaisuuksien kehittämisjärjestyksestä. Tämä lista alkoi kuitenkin vanheta ja uusia toiveita oli mahdotonta saada alkupäähän, kun vanhoja ääniä oli jo niin paljon. Tämän takia poistimmekin ko. osion kokonaan ja jatkossa kyselemme Laskupisteen jatkokehityksestä käyttäjätutkimusten muodossa, joka antaa aina sen hetkisen tarkan kuvan käyttäjiemme toiveista. Kuten aina aiemminkin, voitte olla suoraan meihin yhteydessä kehitystoiveistanne. Varsinkin pienempiä toiveita pystymme toteuttamaan nopeallakin aikataululla.


Jos haluatte saada jonkin isomman ominaisuuden mahdollisimman nopeasti mukaan Laskupisteeseen, niin tällöin teidän on mahdollista "sponsoroida" ko. ominaisuuden kehittämistä. Sponsorointi tapahtuu siten, että annamme kiinteän työmääräarvion ominaisuuden toteutuksesta, jonka jälkeen otamme kustannuksesta puolet omaan piikkimme ja annamme teille tarjouksen loppuosuudesta. Jos olette kiinnostunut sponsoroinnista, niin olkaa yhteydessä meihin (sales@laskupiste.fi) ja kertokaa tarpeestanne, jonka jälkeen laitamme teille kiinteähintaisen tarjouksen.


Lisätietoa uusien ominaisuuksien tuonnista Laskupisteeseen