Laskupiste on rakennettu siten, että sitä voidaan päivittää katkottomasti. Tämä tarkoittaa, että sekä selaimessa toimiva käyttöliittymä, että palvelimilla pyörivä taustajärjestelmä voidaan päivittää siten, että palvelu on kokoajan käyttäjiemme käytettävissä. Isoimmat muutokset pyrimme päivittämään silloin, kun käyttö on pientä, mutta pienempiä päivityksiä saatamme tehdä kesken työpäivänkin.


Jos selain sanoo, että palvelusta on uusi versio saatavilla, niin tällöin käyttöliittymä on päivitetty vähän aikaa sitten, jonka jälkeen selain on ladannut uudet käyttöliittymätiedostot muistiinsa ja on valmis ottamaan ne käyttöönsä. Jos käyttäjä sallii käyttöliittymän uuden version päivityksen, ladataan sivu uudelleen, jonka jälkeen uusi käyttöliittymä päivittyy automaattisesti.


Jos on juuri esim. luomassa uutta laskua, kun ko. ilmoitus tulee, ei uutta versiota kannata päivittää saman tien, vaan tallentaa ensin sen, mitä oli tekemässä ja tämän jälkeen päivittää selain selaimen päivitä-napilla tai F5-näppäimellä. Selain kannattaa päivittää mahdollisimman nopeasti ilmoituksen jälkeen, sillä vanha versio käyttöliittymästä ei välttämättä toimi enää kunnolla.