Voit suositella palveluamme tuttavillesi suoraan palvelun kautta. Tämä onnistuu mm. pikalinkeistä sekä kohdasta "Omat tiedot" - "Käyttötiedot" - "Suosittelut", josta näet myös suositteluihin mahdollisesti liittyviä lisätietoja. Suosittelusta lähetetään sähköposti, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan. Sähköposti sisältää rekisteröintilinkin, jonka kautta käyttäjän tulee rekisteröityä tai vaihtoehtoisesti hän voi syöttää palveluun rekisteröintikoodin sähköpostissa olleiden ohjeiden mukaisesti.


Suosittelusta on hyötyä sekä sinulle että tuttavallesi. Kun tuttavasi rekisteröityy yllä olevalla tavalla, lähetetään tästä tieto myös sinulle sähköpostitse. Rekisteröinnin seurauksena tuttavasi saa kaksi viikkoa pidemmän ilmaisen tutustumisjakson ja sinä saat käyttötasostasi riippuen joko ilmaista käyttöaikaa tai ilmaisia laskuja. Standard-tasolla saat kaksi viikkoa ilmaista käyttöaikaa, Pro- ja Ultra-tasoilla viikon. Basic-tasolla saat neljä ilmaista laskua. Käyttöajan pidennykset aktivoituvat siitä hetkestä, kun tuttavasi rekisteröityy, eikä sitä voi rekisteröidä alkamaan myöhemmin. Basic-tason ilmaiset laskut siirtyvät tarvittaessa seuraaville kuukausille kunnes ne on käytetty tai jos päivität käyttötasosi kuukausimaksulliseksi.


Jos olet rekisteröitynyt palveluumme tuttavasi lähettämän suosittelusähköpostin kautta, mutta tieto ei ole kirjaantunut palveluumme, voit lisätä sähköpostissa olleen rekisteröintikoodin käsin kohdasta "Omat tiedot" - "Käyttötiedot" - "Suosittelut" - "Toiminnot" - "Lisää suosittelija".


Kiitos kaikille, jotka olette suositelleet palveluamme tai aiotte niin tehdä! Suosittelujen kautta tulleiden uusien käyttäjien myötä pystymme kehittämään palveluamme koko ajan paremmaksi ja tuomaan siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia kiihtyvällä tahdilla.