Laskupisteen kautta on mahdollista lähettää laskuja perintään Certum Collection Oy:lle. Tämä onnistuu, kun lasku on tilassa "Myöhässä" tai "Muistutettu", klikkaamalla laskusivulla "Lähetä" -nappia ja aukeavasta valikosta "Perintään". Jos laskusta ei ole lähetetty vielä maksumuistutusta, lähettää Certum laskusta ensin maksumuistutuksen ja jos sitäkään ei makseta, aloittaa se perintätoimenpiteet, perintäkirjeen muodossa.


Hyväksymällä aukeavasta ikkunasta toimitusehdot ja lähettämällä laskun perintään, siirtyy lasku Laskupisteessä "Perinnässä" -tilaan. Laskupisteeseen ei tule tietoa perinnän etenemisestä vaan Certum on suoraan yhteydessä teihin asian tiimoilta. Perintätoimeksiannon tekeminen ei maksa teille mitään vaan Certum perii maksunsa perintäkuluina asiakkaaltanne. Perintätoimeksianto ei maksa teille mitään vaikka perintää ei saataisikaan suoritettua, kunhan toimeksianto on ollut aiheellinen. Aiheettomista ja peruutetuista toimeksiannoista veloitetaan toimeksiantajalta hinnaston mukainen veloitus. Velallisen maksaessa vain pääoman, mutta kulujen jäädessä korvaamatta, voidaan kulut veloittaa toimeksiantajalta.


Certumin palvelukuvaus

Laskupisteen asiakkaille on käytössä Certumin laadukkaat rahoituspalvelut sekä erääntyneiden myyntilaskujen muistuttamis- ja perintäpalvelu.


Voit valita yhden tai useamman laskun ja lähettää nämä helposti Certumille hyväksymällä käyttöehdot ja klikkaamalla painiketta. Laskupiste lähettää kaikki valitut toimeksiannot Certumille, joka lähettää maksuhuomautukset tai perintäkirjeet asiakkaillesi. Laskujen siirtoyhteys on täysin koneellinen. Voit aloittaa muistutus- ja perintäpalvelun käytön ilman erillistä ilmoitusta Certumille tai Laskupisteelle. Certum on aina ensimmäisen laskun saatuaan yhteydessä ja kertoo toimeksiantosopimuksen yksityiskohdat sekä sovitaan haluttu palvelutaso.


Certumin toimintamalli on asiakaslähtöinen. Emme ole kasvoton kirjeiden lähettäjä. Vahvuutemme on yhdistää nykyaikainen automaatio ja hyvä asiakaspalvelu. Etsimme ongelmiin ratkaisut ja teemme tarvittaessa maksusuunnitelmat sekä kontaktoimme velalliset.


Certum tilittää suorituksen alkuperäisellä Laskupisteen viitenumerolla yrityksenne tilille.


Certum odottaa teiltä pikaista yhteydenottoa tai teitä ohjaamaan asiakastanne olemaan yhteydessä Certumiin:

  • jos asiakkaanne maksaa Certumille siirretylle laskulle suorituksen suoraan yrityksenne tilille
  • jos asiakkaanne reklamoi Certumille siirretyn laskun
  • jos asiakkaanne haluaa Certumille siirron jälkeen sopia maksujärjestelyistä, esim. eräpäivän siirto, maksusopimus


Palveluun voidaan yhdistää myös rahoituspalvelut. Kysy lisää.


Muistutus- ja perintäpalvelulla ei ole avaus-, kk- tai vuosimaksuja

Maksumuistutuskulu B2B (yritys) 15€/muistutus (velallinen maksaa)

Maksumuistutuskulu B2C (kuluttaja) 5€/muistutus (velallinen maksaa)

Tutustu hinnastoon tarkemmin linkin kautta.

Palvelun käyttö edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä.


Certum Collection Oy

perinta@certum.fi

p. 010 5678 802 / arkisin klo 9.00-15.30


Automaattinen perintäpalvelu

Ottamalla automaattiset muistutukset käyttöön, voitte samalla aktivoida myös automaattisen perinnän. Automaattisen perinnän yhteydessä tulee teidän hyväksyä Certumin toimitusehdot kertaalleen, jonka jälkeen palvelu on käytössä. Tällöin Laskupisteen kautta lähetetään, valitun mukaisesti, 1-2 maksumuistutusta, jonka jälkeen lasku läheteteään perintään.

Lisätietoa automaattisista muistutuksista