Laskupiste käyttää Netbox Finlandia lähetettyjen laskujen ja tarjousten postituksessa. Laskun, maksumuistutuksen sekä lähetteen postitus onnistuu lasku-sivulla klikkaamalla Lähetä ja valitsemalla haluttu toiminto. Tästä aukeaa valintaikkuna, josta tulee valita "Kirje" postitusta varten. Seuraavassa ikkunassa varmistetaan vielä lähetys sekä kerrotaan kuinka paljon se tulee maksamaan. Tarjouksen ja tilausvahvistuksen postitus onnistuu samalla tavoin tarjous-sivulta käsin.


Huomioithan, että valitset värillisen tulostuksen ainoastaan, jos logosi tai mahdollinen laskun lisäkuva, sisältää värejä, sillä värillinen tulostus maksaa sinulle enemmän. Jos laskun, tai muun lähettämäsi aineiston, pituus on yli sivun, maksaa jokainen ylimenevä sivu erikseen. Maksu on kotimaan postituksissa 0,2 € ja ulkomaan postituksissa 0,3 €.


Laskupiste toimii Netboxin ns. virtuaalioperaattorina, jolloin hoidamme asiakkaidemme puolesta kaiken Netboxin suuntaan. Eli asiakkaamme lähettävät verkkolaskut ja postitukset Laskupisteen kautta, joka sitten taustalla käyttää Netboxia palveluntarjoajanaan. Eli ette tarvitse erillistä sopimusta Netboxin kanssa, vaan kaikki hoituu meidän kauttamme.