Laskupiste käyttää Oletuksena Apix Messaging-palvelua lähetettävien laskujen ja tarjousten postituksessa. Laskun, maksumuistutuksen sekä lähetteen postitus onnistuu lasku-sivulla klikkaamalla "Lähetä" ja valitsemalla haluttu toiminto.

Tästä aukeaa valintaikkuna, josta tulee valita "Kirje" postitusta varten. Seuraavassa ikkunassa varmistetaan vielä lähetys sekä kerrotaan kuinka paljon se tulee maksamaan. Tarjouksen ja tilausvahvistuksen postitus onnistuu samalla tavoin tarjous-sivulta käsin.

Huomioithan, että värillisen tulostuksen ainoastaan, jos logosi tai mahdollinen laskun lisäkuva, sisältää värejä, sillä värillinen tulostus maksaa sinulle enemmän. Jos laskun, tai muun lähettämäsi aineiston, pituus on yli sivun, maksaa jokainen ylimenevä sivu erikseen. Maksu on kotimaan postituksissa 0,2 € ja ulkomaan postituksissa 0,3 €.

Laskupiste toimii Apix Messaging Oy:n ja Netbox Finland Oy:n ns. virtuaalioperaattorina, jolloin hoidamme asiakkaidemme puolesta kaiken operaattorin suuntaan. Eli asiakkaamme lähettävät verkkolaskut ja postitukset Laskupisteen kautta, joka sitten taustalla käyttää Netboxia tai Apix Messaging Oy:ta palveluntarjoajanaan. Voitte Valita haluamanne operaattorin palvelun kohdasta "Asetukset" - "Operaattori"