Pro-taso on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat ottaa käyttöön kaikki Laskupisteen tarjoamat ominaisuudet. Pro-tasoon, kuten Standard-tasoonkin, ostetaan käyttöoikeutta etukäteen joko 3, 6 tai 12kk jaksoissa. Mitä pidemmän jakson valitsee, sitä edullisemmaksi kuukausihinta muodostuu. Jos olette jo maksanut Standard-tasolla käyttöoikeutta etukäteen, teidän on mahdollista päivittää Pro-tasolle, maksamalla ainoastaan tasojen välinen erotus.

Pro-tasolla voitte käyttää suurinta osaa Laskupisteen toiminnallisuuksia ja jatkossa useampi uusista ominaisuuksista on tulossa käyttöön ainoastaan Pro- tai Ultra-tasolle. Voitte testata Pro-tason ominaisuuksia maksutta kuukauden ajan ja tämän jälkeen päättää haluatteko jatkaa Pro-tasolla vaiko palata aiemmalle tasolle. Pro-tason testijakson aloittaminen onnistuu esim. klikkaamalla vasemman menun Rahtikirjat -linkkiä ja klikkaamalla "Aloita kokeilujakso" -nappia.

Pro-tasolla käyttömaksut, kuten verkkolaskujen lähettäminen ja kuittien skannaaminen, on edullisempaa kuin Basic- ja Standard-tasoilla.

Pro-tasolla voi luoda 3kk liukuvalla keskiarvolla max. 100 laskua / kk ja sillä voi olla maksimissaan viisi käyttäjää. Jos luo enemmän laskuja kuukaudessa tai käyttäjiä on enemmän, tulee päivittää Ultra-tasolle, jolla on kaikki samat toiminnallisuudet kuin Pro-tasolla, mutta jolla ei ole rajoituksia laskujen eikä käyttäjämäärien suhteen.

Pro-tason ominaisuudet

Tuki usealle käyttäjätunnukselle

Pro-tasolla voitte luoda useita käyttäjätunnuksia yritykselle ja näillä tunnuksilla voi olla erilaiset oikeudet Laskupisteen eri osioihin, kuten tuloihin ja matkakuluihin. Tunnus, jolla olette alunperin ensimmäisen kerran kirjautunut Laskupisteeseen pysyy teidän pääkäyttäjätunnuksena. Jos palaatte myöhemmin takaisin Standard/Basic-tasolle, näillä lisätunnuksilla ei ole enää mahdollista kirjautua Laskupisteeseen.

Tuki aputoiminimille

Voitte luoda tarjouksia, laskuja yms. usean aputoiminimen tiedoilla. Tällöin laskulla näytetään aputoiminimeltä yhteystiedot, osoite, logo sekä mahdollinen lisäkuva. Aputoiminimen voi lisätä palvelussa kohdassa "Omat tiedot" - "Laskutustiedot" - "Lisää aputoiminimi".

Ryhmälaskut

Ryhmälaskut helpottavat esim. jäsenmaksujen tai osallistumismaksujen laskutusta, jolloin laskun sisältö on muuten sama kaikilla asiakkailla, pois lukien vastaanottajan tiedot, laskun numero sekä viitenumero. Ryhmälaskusta saa luotua asiakaskohtaiset laskun napin painalluksella ja ne on mahdollista tulostaa kerralla (max. 50 laskua) tai lähettää kerralla sähköpostilla. Ennen lähetystä, yksittäisiin laskuihin on tarvittaessa mahdollista tehdä muutoksia, jonka jälkeen kaikki laskut on mahdollista lähettää kerralla. Ryhmälaskusivulta voit myös seurata siitä luotujen laskujen maksutilannetta.

Koontilaskut

Useasta samalle asiakkaalle luodusta avoimesta tai hyväksytystä tarjouksesta on mahdollista luoda koontilasku, johon on koostettu kaikkien tarjousten rivit omiksi laskuriveikseen.

Rahtikirjat

Rahtikirjat-osiossa voitte luoda SFS 5865 -standardin mukaisia rahtikirjoja. Rahtikirjojen luonti on yhtä helppoa kuin laskujen luonti Laskupisteessä ja laskun saatte luotua rahtikirjasta parilla napin painalluksella. Rahtikirja on mahdollista luoda myös tarjouksen perusteella. Rahtikirjan sisältämät lähetysrivit voivat sisältää joko tuoterekisterissänne olevia tuotteita tai sitten voitte itse kirjoittaa haluamanne nimen lähetysriville.

Dokumentit

Dokumentit-osiossa voitte hallinnoida dokumenttikategorioita ja lisätä niihin eri tyyppisiä dokumentteja. Yksittäisen tiedoston maksimikoko on 10 Mt ja sille voi lisätä tageja, joiden avulla tiedostojen etsintä on helpompaa. Dokumentteja voi ladata myös mobiilisovelluksemme kautta.

Toistuvien laskujen Pro-ominaisuudet

Toistuvia laskuja voi luoda kaikilla Laskupisteen käyttötasoilla. Pro-tasolla voitte halutessanne myös lähettää toistuvista laskuista luodut laskut automaattisesti sähköpostilla. Pro-tasolla onnistuu myös toistuvan laskun luonti kerralla usealle asiakkaalle.

Sähköpostin lähetysosoitteen vaihtaminen

Standard/Basic-tasoilla sähköpostin lähettäjänä on aina "Laskupiste-laskutusohjelma" joko info@laskupiste.fi tai laskutuspalvelu@laskupiste.fi -osoitteella. Pro-tason käyttäjänä voitte muokata sekä sähköpostiosoitetta että vastaanottajalle näkyvää nimeä. Sähköpostin lähetysosoitteen vaihtaminen onnistuu kohdasta "Omat tiedot" - "Sähköpostilaskujen lähetysosoite" klikkaamalla "Vaihda" -nappia.

Liitiedostojen lisääminen laskuille ja tarjouksille

Pro-tasolla voitte lisätä liitetiedostoja laskuille ja tarjouksille. Liitetiedostot lisätään automaattisesti generoidun laskun/tarjouksen perään, jolloin kun sen tulostaa, lähettää sähköpostilla tai verkkolaskuna, postittaa tai lähettää perintään, liitetiedostot tulevat aina mukana. Tämän takia liitetiedostojen tulee olla PDF-muodossa, jotta ne saadaan liitettyä samaan tiedostoon.

Laskulle/tarjoukselle on mahdollista lisätä maksimissaan 12 liitetiedostoa ja yhden liitetiedoston maksimikoko on 1 MB. Jos laskun lähettää verkkolaskuna sen maksimikoko liitetiedostoineen on 1 MB (johtuen operaattoreiden rajoituksista), ja jos laskun/tarjouksen postittaa, sen sivujen maksimimäärä on 15 sivua.

API-rajapinta

API-rajapinnan avulla voitte integroida esim. oman verkkokauppanne lähettämään laskut Laskupisteen kautta. Rajapinnan käyttöönotto vaatii teidän puoleltanne teknistä osaamista. Jos olette kiinnostunut rajapinnan käyttöönotosta, olkaa yhteydessä meihin support@laskupiste.fi.

Muita eroavaisuuksia

Laskupisteessä on mahdollista tulostaa useita laskuja ja kuitteja kerralla avaamalla näiden listanäkymän ja klikkaamalla "Toiminnot" - "Valitse useita". Tämän jälkeen voitte valita useita laskuja tai kuitteja klikkaamalla niiden edessä olevia rukseja. Voitte valita useampia rivejä kerralla painamalla samalla joko Shift- tai Ctrl -painiketta. Pro-tasolla voitte tulostaa kerralla maksimissaan 50 laskua kun Standard-tasolla maksimi on 25.