Voit luoda palveluun laskuja, jotka toistuvat esim. kuukausittain tai vuosittain. Voit myös määrittää, että niistä luodaan vain tietty määrä laskuja tai että niiden ajastus on voimassa toistaiseksi. Palvelu lähettää oletuksena sähköpostilla tiedon, kun uusi lasku on luotu palveluun toistuvasta laskusta.


Toistuvan laskun voit luoda usealla eri tavalla. Se onnistuu mm. "Pikalinkit"-kohdasta valitsemalla "Luo toistuva lasku" tai asiakassivulla valitsemalla "Luo" - "Toistuva lasku". Aukeavassa ikkunassa sinun tulee asettaa päivä, jolloin ensimmäinen lasku luodaan sekä tarkistaa että muut ajastuksen tiedot ovat kuten haluat. Tämän jälkeen annat laskun tiedot kuten normaaleillekin laskuille, paitsi ettet anna eräpäivää, vaan annat maksuajan, jonka perusteella eräpäivä lasketaan aina suhteessa laskun luontipäivään.


Automaattinen lähetys

Pro-tasolla voit määrittää, että toistuvasta laskusta luodut laskut lähetetään automaattisesti, jolloin sinun ei tarvitse hoitaa lähetystä itse. Tällöin lasku toimitetaan sähköpostilla asiakkaan osoitteeseen. Jos haluat toimittaa laskun muulla tavalla, kuten verkkolaskuna, niin tällöin automaattista lähetystä ei ole mahdollista käyttää.


Voit määrittää jokaiselle toistuvalle laskulle oman sähköpostiviestin otsikon ja sisällön. Jos et näitä määritä, niin tällöin käytetään palveluun tallentamaasi sähköpostilaskun oletuspohjaa ja jos tällaistakaan ei löydy, niin tällöin käytetään palvelun sähköpostilaskun oletuspohjaa.


Laskun automaattinen lähetys ei ole toiminnassa, jos vastaanottajalle ei ole määritetty sähköpostiosoitetta tai jos Pro-tason käyttöoikeutesi on päättynyt. Tällöin laskun luonnin yhteydessä sinulle lähetetään sähköpostilla tieto automaattisen lähetyksen epäonnistumisesta.