Avoin lasku merkitään automaattisesti laskutetuksi kun se tulostetaan tai lähetetään joko sähköpostilla, verkkolaskuna tai kirjeenä. Avoimen laskun voi merkitä myös käsin laskutetuksi. Tämä onnistuu klikkaamalla lasku-sivulla Tila -otsikon vieressä olevaa linkkiä, valitsemalla alasvetovalikosta tilan Laskutettu ja klikkaamalla "Tallenna".

Koska lasku merkitään laskutetuksi automaattisesti tulostuksen yhteydessä, laskua ei kannata turhaan tulostaa, ennen kuin sen on oikeasti laskuttamassa. Jos haluaa nähdä miltä lasku näyttää ennen laskutusta, laskusivulta löytyy "Esikatsele" -painike, josta tulostuvan laskun näkee liitteineen. Tarvittaessa laskutetuksi merkityn laskun voi kuitenkin muuttaa takaisin avoimeksi samalla tavoin kuin yllä paitsi valitsemalla tilaksi Avoin.